Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sea crusher 2.97

*VeBnienty*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Posiadam tego bota bo podobno jest o niebo lepszy od seabota . Wszystko by było wporządku gbyby seabota nie rozłączało ... (błąd z nie wysyłaj raportu itd) . A wiec próbuje go puszczać na słonko ale on tak wariuje , podpływa do grubego i próbuje go atakować . Stoi przy grubym aż go całego ubiją i próbuje go atakować . Na pergach nie reperuje sie tylko bije boty aż padnie ... Czy ja mam jakiegoś złego cracka czy u was też taka porażka .? Oczywiście na krach i byłskach sie dobrze spisuje ale na byłskach to nie bocenie <_< Prosze o odpowiedz i ewentualne wskazówki . Daje + oczywiście za pomoc :D

Opublikowano

dasz rade wstawic screeny z twoimi ustawieniami bota?

no może by i dało ale powiedz co ci potrzebne to ci powiem ... Wszystko jest ustawione tak jak ma być . Atack boss nie właczone a on pomimo tego podlatuje do grubego a kiedy oni go kończa to wyskakuje jakichs błąd i potem okno z nie wysyłaj raportu itd. No nie wiem bede chyba czekał na aktualizacje i zobacze czy tam bedzie to samo ... :( :(

Opublikowano

w bonus map masz ustawienia reperowania, potestuj ustawienia u mnie v2.96 najlepiej dziala na 30%, co do sloneczka to niewiele pomoge bo sam sc jeszcze nie puszczalem tam, pytanie czy chcesz zeby bil amaterasu czy wogole go nie bil?

Opublikowano

jak moze ktos to niech da bocika dla mnie mam tylko trial 30 min a stare nie dzialaja nie gralem 2 miesiace i zaczynam od nowa i prosze nie pisac poszukaj bo nie ma na tym forum nic takiego a jak jest to niech ktos mi to udowodni bo nawet na elite pvp nie bylo scrakowanej wersji dzialajacej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...